Magdalena Bajerska

Z wykształcenia prawnik. Rodowita łodzianka, mieszkanka Bałut. Działalność społeczną rozpoczęła jesienią 2010 r. wstępując do Federacji Młodych Socjaldemokratów i Sojuszu Lewicy Demokratycznej. W tym samym roku została asystentką Tomasza Treli - Radnego Rady Miejskiej, którą jest do chwili obecnej. Obdarzona zaufaniem młodych działaczy socjaldemokratycznych, została wybrana członkiem zarządu i skarbnikiem FMS w Łodzi.

Swoją wiedzę i doświadczenie zdobywa dzięki aktywnemu działaniu i współpracy z przedstawicielami różnych środowisk. Swoją działalność opiera na zasadach wynikających z nowoczesnego humanizmu - szacunku dla każdego człowieka, tolerancji i dążeniu do równości. W życiu codziennym kieruje się przede wszystkim dobrem drugiego człowieka. W kręgu jej zainteresowań prawnych znajduje się prawo samorządowe i zagadnienia związane z dziedziną kryminalistyki. Poza polityką i prawem lubi teatr, podróże i kolarstwo szosowe.

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C